modni studio maja

O NAMA

 Dobrodošli u modni studio Maja

Margita Maja Raičević je vlasnica i preduzetnica koja se od 2004. godine samostalno i uspješno bavi njegom tijela i lica u svom Modnom studiju „Maja“. Na ovaj korak se odlučila iz ljubavi prema kozmetici i tako je uspjela da izgradi ozbiljan kozmetički salon sa tradicijom i dobrim preporukama, što je rezultat mnogih zadovoljnih klijenata. Margita nastoji da pomno prati sve aktuelnosti u oblasti kozmetike i trudi se da uslugama koje nudi njen salon bude među prvima na tržištu.Modni studio „Maja“, za sve one koji teže savršenoj ljepoti i izgledu, nudi njegu lica i tijela vrhunskim preparatima i aparatima. U kozmetičkom salonu „Maja“ usluge su prilagođene karakteristikama svakog klijenta pojedinačno, pazeći i prateći trendove prilagođavajući se potrebama kože, izgledu lica i osobenosti. Na osnovu velikog broja završenih škola, obuka i treninga, modni studio „Maja“ nudi širok asortiman usluga za žene kao i za muškarce  što su: kavitacija, LPG tretman, kavitacija, anti-celulit masaže, relax – masaže, japanska metoda iscrtavanja obrva, mezoterapija, svilene trepavice, make up, fileri, botoks, silikoni, kao i mnoge druge.

Depilacija
Anticelulit

Naša priča

Modni studio „Maja” je preduzeće koje prvenstveno podržava žene i porodicu. U njemu su zaposlene porodične žene, kao i teže zapošljive kategorije žena: samohrane majke i majke troje i više djece. Broji 5 zaposlenih i primjenjuje od samog osnivanja fleksibilno radno vrijeme u skladu sa obavezama zaposlenih. Preduzeće je učestvovalo na mnogobrojnim profesionalnim i stručnim seminarima,obukama,školi  iz oblasti kozmetike, na raznim takmičenjima širom zemlje kao i u inostranstvu. Dobitnik je mnogih diploma, sertifikata, uvjerenja i zahvalnica u svom poslovanju, a od 2007. godine ima saradnju sa stručnim timom ljekara iz Podgorice i Beograda.

Maja Raičević je članica Udruženja preduzetnica Crne Gore. Učestvovala je na brojnim profesinalnim i stručnim edukacijama, kao i seminarima iz oblasti kozmetike, na osnovu čega pored ličnog usavršavanja želi da doprinese jačanju ženskog preduzetništva. Prijavila se preko Udruženja preduzetnica Crne Gore, ispunjavala je uslove i kriterijume samog poziva.Programom edukacija žena i ekonomsko osnaživanje kroz  projekat „Podrška anti-diskriminacionim i politikama rodne ravnopravnosti” koji sprovodi Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, zajedno s Kancelarijom UNDP-a u Crnoj Gori uz podršku Delegacije Evropske komisije u Crnoj Gori, koji se realizuje u Glavnom gradu Podgorici, u velikoj mjeri doprinio da realizujem svoju ideju i ostvari sjajne rezultate razvoja i  širenja kapaciteta svog biznisa.